Deze hotels bieden leuke kinderactiviteiten aan!

Veel mensen vinden het lastig om het perfecte hotel te vinden. Je wilt immers niet alleen een mooie hotelkamer, maar je wilt ook een lekker ontbijt én een goede locatie. Heb jij een gezin met kinderen? Dan is het vaak nog veel lastiger om een goed hotel te vinden. Kinderen hebben immers veel meer energie en willen niet de hele avond op hun hotelkamer blijven zitten. Het hotel moet dus leuke activiteiten aanbieden. Maar waar vind je deze hotels? In dit artikel vind je drie Nederlandse hotels die perfect zijn voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Preston Palace

In het Overijsselse Almelo vind je het populaire hotel Preston Palace. Dit hotel is echter veel meer dan alleen een hotel. Zo vind je hier bijvoorbeeld een overdekte kermis, een bowlingbaan, zwembad én een minigolf. Daarnaast beschikt het hotel ook over meerdere restaurants. Gedurende jouw vakantie hoef je het hotel dus eigenlijk helemaal niet te verlaten. Preston Palace is het perfecte hotel voor zowel volwassenen als kinderen.

Het Efteling Hotel

Iedereen in Nederland kent de Efteling. Het is niet voor niets hét populairste attractiepark van Nederland. Maar wist je ook dat dit attractiepark beschikt over zijn eigen hotel? Een overnachting in dit hotel betekent onbeperkte toegang tot de Efteling. Je kunt dus van de ochtend tot de avond spelen in het sprookjesachtige park. Maar de pret stopt niet wanneer het park zijn deuren sluit! In de kamers van het Efteling hotel kun je namelijk spelletjes spelen, en op de televisie zijn de hele dag de televisieseries van de Efteling te zien. Heb je een groot budget voor deze vakantie? Kies dan voor één van de thema-kamers.

Familiehotel De Bonte Wever

Dit hotel heeft zich specifiek gericht op families en jonge gezinnen. Dit betekent dat je hier de leukste kinderactiviteiten kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan een bowlingbaan, een binnenspeeltuin én een subtropisch zwemparadijs. Jonge kinderen zul je nog moeten begeleiden, maar oudere kinderen kunnen al snel hun eigen weg vinden in het grote hotel. Daarnaast heeft dit familiehotel speciale familiekamers, waardoor je gezellig altijd samen bent!