Over ons

Leuk dat je meer wilt weten over Holiday-inn-leiden.com. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over het ontstaan van deze website en onze liefde voor het Nederlandse toerisme. Holiday-inn-leiden.com is hét online platform voor het toerisme in Nederland. Niet alleen voor de buitenlandse toeristen, maar vooral voor Nederlanders die ook willen genieten van al het moois dat ons kleine landje te bieden heeft.

Waarom we deze website zijn begonnen

Wij zijn zelf al jaren dol op het Nederlandse toerisme. Dit betekent dat we regelmatig een vakantie doorbrengen op één van de vele mooie plekjes in Nederland. Door deze vakanties, zijn we steeds meer nieuwe plekken gaan ontdekken en zijn we erachter gekomen dat je Nederland niet hoeft te verlaten voor een prachtige vakantie. Ons land telt namelijk honderden hotels en andere vakantie accomodaties. We wilden ons enthousiasme voor deze prachtige plekken dan ook graag delen met anderen; en de beste manier om dat te doen, is door een online blog te beginnen!

In 2022 zijn we gestart met het schrijven van artikelen over Nederlandse hotels en andere vakantie accomodaties. We onze lezers graag een divers aanbod bieden, en daarom schrijven we niet alleen over hotels, maar ook over bungalows, Bed Breakfast’s en andere accomodaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat onze lezers in ieder artikel nieuwe inspiratie kunnen opdoen. We vinden het zelf ook leuk om elke vakantie iets nieuws te ontdekken, en dat willen we onze lezers ook graag meegeven.

We zijn onze lezers heel dankbaar voor hun vertrouwen én willen ze graag een goede leeservaring bieden. We schrijven ieder artikel uit de grond van ons hart, en doen alleen aanbevelingen waar we zelf ook achter staan. Daarnaast hebben we geprobeerd om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Ben je toch tegen een probleem aangelopen? Schroom dan niet om ons te contacteren via de contactpagina.